AGA Fornuizen

Koken in stijl

een Aga fornuis is voor het leven

Koken met gietijzer en ovens, dat maakt AGA zo uniek. De techniek is simpel en gebruiksvriendelijk en de resultaten fantastisch. De gietijzeren ovens zorgen voor de lekkerste smaken en beter behoud van vitamines. De AGA R7 Dual Control is gemaakt om de gehele dag aan te staan, de overige modellen zoals de AGA eR3 en eR7 Total Control staan enkel aan bij gebruik.

De gehele collectie van AGA is volledig elektrisch beschikbaar. Nog gasgestookt? Dan is ombouwen naar elektrisch ook mogelijk. Naast de gietijzeren modellen heeft AGA ook een lijn met conventionele fornuizen zoals de AGA Masterchef Deluxe.

AST Service kan de volledige service rondom uw AGA fornuis verzorgen. Installatie, onderhoud, reparatie van storingen en garantiewerkzaamheden. Wij helpen u graag! 

Via onderstaande link kunt u het volledige assortiment bij Dinardi bekijken. Dit bedrijf is importeur van AGA fornuizen en AST Service is verbonden aan Denardi als servicemonteur. 

Een aga of ilve fornuis?

AST Service levert, plaatst en verricht onderhoud aan fornuizen van het merk AGA en ILVE. Ook het ombouwen van gas naar elektrisch is mogelijk. Het team van AST Service is werkzaam door heel Nederland. 

Ons adres

Postadres

Magazijn

Telefoon

Regio noord

Regio midden

Regio zuid

Over ast service

Email

Overig

© 2022, AST Services, All Rights Reserved