Ombouw van uw AGA fornuis

Van gasgestookte AGA naar een elektrische AGA

Heeft u een AGA fornuis dat nog op het gas is aangesloten? En wilt u graag van gas naar elektrisch? Wij bieden een passende oplossing door uw huidige AGA fornuis door deze om te bouwen naar een elektrische variant. Zo hoeft u geen nieuw fornuis aan te schaffen.

Dé oplossing van deze tijd: uw AGA elektrische ombouwen

Hoe werkt het ombouwen? Door het installeren van het nieuwe systeem krijgt u de mogelijkheid om het fornuis te sturen. Wij strippen het gehele fornuis en halen al het overbodige ijzer eruit. Hierdoor kost het minder energie om het fornuis op te warmen. Natuurlijk behoudt uw AGA fornuis haar complete look. Een element wordt tussen de ovens geïnstalleerd waarmee u de temperatuur elektrisch gaat regelen. En kan de oven aan- en uitgezet worden. 

AST Service is uw technische partner voor de ombouw van uw AGA fornuis 

AST Service is AGA-dealer en servicebedrijf. Maak met ons een afspraak voor het installeren van uw eigen AGA elektrische ombouw. Dit regelen wij binnen één dag en u hoeft geen afscheid te nemen van uw geliefde fornuis en ovens. 

Bekijk ook

Installatie van AGA en ILVE fornuizen
Laat uw aangekochte AGA of ILVE vakkundig installeren of verhuis uw bestaande AGA of ILVE fornuis.
Lees meer
Onderhoud aan AGA en ILVE fornuizen
Voorkom dat uw AGA of ILVE fornuis gebreken gaat vertonen, of er gevaarlijke situaties ontstaan. Onderhoud uw fornuis preventief met een onderhoudsbeurt.
Lees meer
Garantie werkzaamheden AGA en ILVE fornuizen
Bij een defect aan uw AGA of ILVE fornuis dat nog binnen het garantietermijn valt, kunnen wij de reparatie voor u afhandelen.
Lees meer
Landelijke storingsdienst AGA en ILVE fornuizen
Niets is vervelender dan een storing aan uw kostbare AGA of ILVE fornuis. Omdat wij landelijk werken, proberen wij u zo snel mogelijk te helpen.
Meld storing

Een aga of ilve fornuis?

AST Service levert, plaatst en verricht onderhoud aan fornuizen van het merk AGA en ILVE. Ook het ombouwen van gas naar elektrisch is mogelijk. Het team van AST Service is werkzaam door heel Nederland. 

Ons adres

Postadres

Magazijn

Telefoon

Regio noord

Regio midden

Regio zuid

Over ast service

Email

Overig

© 2022, AST Services, All Rights Reserved