Garantie op AGA en ILVE

Defect aan uw AGA of ILVE fornuis en binnen de garantie?

Zowel AGA als ILVE fornuizen hebben een garantieperiode bij aankoop van een fornuis. Mocht er een defect ontstaan die binnen de garantietermijn valt, dan kan AST Service de reparatie voor u afhandelen. 

Wij werken nauw samen met de Nederlandse AGA importeur en de daarbij aangesloten AGA Living Centers. Dit geldt ook voor de importeur van ILVE. 

Met het serienummer en het bouwjaar van het fornuis kunnen wij achterhalen of uw AGA of ILVE binnen de gestelde garantie termijn valt en welke kosten vergoed kunnen worden. 

Bekijk ook

Installatie van AGA en ILVE fornuizen
Laat uw aangekochte AGA of ILVE vakkundig installeren of verhuis uw bestaande AGA of ILVE fornuis.
Lees meer
Onderhoud aan AGA en ILVE fornuizen
Voorkom dat uw AGA of ILVE fornuis gebreken gaat vertonen, of er gevaarlijke situaties ontstaan. Onderhoud uw fornuis preventief met een onderhoudsbeurt.
Lees meer
AGA ombouw van gas naar elektrisch
Voor AGA's na 1996 bestaat de mogelijkheid om het fornuis van gas naar elektriciteit om te bouwen. Een goede optie met de huidige energieprijzen.
Lees meer
Landelijke storingsdienst AGA en ILVE fornuizen
Niets is vervelender dan een storing aan uw kostbare AGA of ILVE fornuis. Omdat wij landelijk werken, proberen wij u zo snel mogelijk te helpen.
Meld storing

Een aga of ilve fornuis?

AST Service levert, plaatst en verricht onderhoud aan fornuizen van het merk AGA en ILVE. Ook het ombouwen van gas naar elektrisch is mogelijk. Het team van AST Service is werkzaam door heel Nederland. 

Ons adres

Postadres

Magazijn

Telefoon

Regio noord

Regio midden

Regio zuid

Over ast service

Email

Overig

© 2022, AST Services, All Rights Reserved