ILVE Fornuizen

Live, Cook, Love

ILVE is er altijd al geweest

Het merk ILVE bestaat al ruim 50 jaar. Met de ontwikkeling van verschillende fornuizen in diverse prijsklassen laat ILVE zien klaar te zijn voor de toekomst. 

ILVE gebruikt hoogwaardige, zware materialen en de toepassing van de nieuwste technieken. Daardoor voldoen deze fornuizen perfect aan de eisen van de moderne consument. Het Italiaanse design zorgt voor de finishing touch. 

Met slechts één vinger zijn de ovens volledig elektronisch te bedienen en te controleren. Soft closing deuren, extra grote ovens, oventemperaturen tot 320 graden. Als koken uw passie is, dan bieden de ILVE fornuizen alles wat u wenst.

AST Service is een officieel verkooppunt van ILVE fornuizen en kunnen de installatie, onderhoud, reparatie van storingen en garantiewerkzaamheden voor u uitvoeren. Het assortiment kunt u bekijken op de website van ILVE.

 

Een aga of ilve fornuis?

AST Service levert, plaatst en verricht onderhoud aan fornuizen van het merk AGA en ILVE. Ook het ombouwen van gas naar elektrisch is mogelijk. Het team van AST Service is werkzaam door heel Nederland. 

Ons adres

Postadres

Magazijn

Telefoon

Regio noord

Regio midden

Regio zuid

Over ast service

Email

Overig

© 2022, AST Services, All Rights Reserved