Over AST Service

Sterk in Service!

Ons adres

Postadres

Magazijn

Echte vakmensen met passie voor fornuizen van Aga en ilve

AST Service is een onderneming die is opgestart in maart 2006.

Sinds 1992 hebben wij ervaring op het gebied van service aan AGA fornuizen. Door het volgen van interne en externe opleidingen en het werk in de praktijk zijn wij zeer bekend met het product AGA. Hier is later ook het merk ILVE aan toegevoegd.

AST Service werkt nauw samen met de Nederlandse importeurs van AGA en ILVE en daarbij aangesloten AGA Living Centers en ILVE Dealers als het gaat om de installatie van nieuwe fornuizen en het uitvoeren van service en garantie werkzaamheden.

Nog steeds is het voor ons een uitdaging om na een service bezoek een tevreden klant achter te laten, die weer met veel plezier een jaar zorgeloos met de AGA of ILVE kan koken.

Wij streven ernaar een betrouwbare partner te zijn als het gaat om service aan uw fornuis.
Ons motto is niet voor niets Sterk in Service!

Een aga fornuis koopt u voor het leven

Koken met gietijzer en ovens, dat maakt AGA zo uniek. De techniek is simpel en gebruiksvriendelijk en de resultaten fantastisch. De gietijzeren ovens zorgen voor de lekkerste smaken en beter behoud van vitamines. 

De gehele collectie van AGA is volledig elektrisch beschikbaar. De traditionele gasgestookte modellen kunnen nu ook omgebouwd worden naar elektrisch. Fijn voor uw portomonee! 

Ons team van vakmensen

Marco Robert

Regio Noord
06 162 730 52

Jan van Kooten

Regio Midden
06 281 302 44

Marco potman

Regio Zuid
06 104 641 35

Een aga of ilve fornuis?

AST Service levert, plaatst en verricht onderhoud aan fornuizen van het merk AGA en ILVE. Ook het ombouwen van gas naar elektrisch is mogelijk. Het team van AST Service is werkzaam door heel Nederland. 

Ons adres

Postadres

Magazijn

Telefoon

Regio noord

Regio midden

Regio zuid

Over ast service

Email

Overig

© 2022, AST Services, All Rights Reserved